koko ajan mielessäni pyörii keskiviikon unelmaryhmän aatokset tavalla tai toisella.. Keskiviikkona kun mietin kuka minä olen.. sain tänään taas todistaa monien huonojen puolien lisäksi olevani onnekas äiti , tai siis aamupäivällä kun lapset ahkerasti auttoivat tunsin oloni tältä mutta nyt kun he väsyneinä kitisevät ja kisuavat niin ei kovin onnekas olo ole..

 

Tänään kuitenki koko perheen voimin saimme siivottua talon ja olohuoneessa on nyt uusi järjestys ja tämä uusi järjestys kaipaisi keväisemmät verhot :) Kevättä rinnassa siis.. Ulkoistimme ruokailumme tänään Soman brunssille koko perheen voimin ja hyväähän se oli ja mikä ihaninta lapsillekkin löytää aina jotakin :)  Olen kait löytänyt sisäisen multasormeni kun jouluna ostettu joulutähti pukkaa uutta lehteä kokoajan edellisten kuihtuessa, tuntuu hullulta kastella joulutähteä helmikuussa :D

Eilinen meni työporukan kanssa "kuusenkaatajaisissa" itsellä vesilinjalla ja sitä saikin selitellä sitten.. mutta joo omasta tahdosrta ilman mitään raskausjuttuja.. Mielessäni siintää kuitenki aarrekarttaankin tuleva unelmakroppa ja se ei kyllä juomisella tuu.. Koko syksyn vaivanneet allergiset reaktiotki tulivat vierailemaan eilen saunassa, näköhjään olen allerginen jollekkin jota on näissä kertakäyttösissä pefleteissä.. Tuli hoppu saunasta pois ko jalat olivat tulessa.. :( Onneksi pesu ja raitis ulkoilma auttoivat ja tilanne meni ohi vaikkei allergialääkkeitä ollut mukana..

 

tässäpä taas epämääräinen sepostus mutta ehkäpä tämä on itselle enemmän se päiväkirja ja eihän kovin selkeää tekstiä voi tulla jos on ajatusmaailma sekaisin :)

kiitos ja kuitti!